Hargassner представляє нову Smart лінійку котлів на біомассі

Січ 10, 2020 категорія Новини
Hargassner представляє нову Smart лінійку котлів на біомассі

Нова лінійка котлів SMART! Зменшено до МАКСИМУМА!

Не лише високі субсидії переконують людей стрибати на поїзді біомаси, але й нові заборони федерального уряду проти встановлення масляних систем опалення.

Тому Hargassner розширює свій асортимент нейтральних до СО2 продуктів, включаючи інтелектуальні SMART лінійки котлів в 2020 році. Нові Smart-HV та Smart-PK вражають своїми компактними розмірами, ідеальним співвідношенням ціни та якості та оптимальною функціональністю із звичним високим комфортом Hargassner.

Котел для дров Smart-HV доступний в діапазоні потужностей 17-23 кВт. Його оптимальна камера для завантаження дров – 102 літри для дров довжиною 1/2м та досконала технологія газифікації деревини Hargassner – переконливі аргументи. Новий Smart сенсорний дисплей гарантує легке керування опаленням. В основному даний невеликий котел на дровах призначений для встановлення в односімейних будинках або невеликих житлових будинках. Не можна забувати і про використання Smart-HV як комбінованого модуля з пелетним котлом Smart-PK або як поєднання з іншими джерелами енергії.

Новий компактний котел на гранулах пелетах Smart-PK також доступний з діапазоном потужності 17-32 кВт. Складна технологія згоряння та нова система керування Smart-Touch гарантують екологічну роботу при зручному та простому керуванні. Котел оснащений великою ємністю для засипки гранул (268 літрів / 174 кг) для ручного наповнення і тому ідеально підходить для невеликих житлових будинків, будинків вихідного дня та як комбінований модуль.

Завантажити каталог